Piccadilly Tuurissa -arvonta

Kilpailu on päättynyt.

Osallistu ja voita liput Miljoona Tivoliin!

Piccadilly kenkiä on nyt myynnissä Tuurin Kyläkaupassa ja sen kunniaksi arvomme viidelle onnekkaalle 5 kpl lippuja Miljoona Tivoliin!

Lähde ostoksille Suomen Suurimpaan Tavarataloon ja tutustu Piccadilly kenkien mukavuuteen. Samalla voit viettää hauskan päivän Kyläkaupan Miljoona Tivolissa, joka on avoinna Tuurissa joka päivä klo 12-18, 11.8.2017 asti. Päivärannekkeen normaalihinta on 32 euroa, mutta kaikki laitteet ovat alle 13-vuotiaiden lasten käytössä ilmaiseksi (valmistaudu todentamaan ikäsi).

Osallistu arvontaan lähettämällä tietosi lomakkeella. Viimeinen osallistumispäivä on tiistaina 25.7.2017. Arvonta suoritetaan ja voittajille ilmoitetaan 26.7.2017. Liput lähetetään voittajille kirjeenä, kun arvonta on suoritettu.

SHARE IT: