Me olemme Fashion Centerissä

Uusi Fashion Center avaa kesäkuussa ovensa ja me olemme myös mukana! Kesästä lähtien palvelemme kaikkia asiakkaitamme uutuuttaan hohtavassa showroomissamme Vantaan Vehkalassa, osoitteessa Härkähaankuja 14.

Olemme itse innoissamme tästä muutoksesta, emmekä malta odottaa, että tapaamme uusissa tiloissamme!

Fashion Centerissä voit tutustua oman mallistomme lisäksi lähes 180 kenkä- ja vaatealan muuhun brändiin yhdellä vierailulla. Valikoimien vertailu on helppoa ja sinulla on mahdollisuus tutustua aivan uusiin merkkeihin ja mallistoihin.

Mitä muita brändejä on mukana? Katso täältä

Tulemme Fashion Centerissä järjestämään paljon erilaisia tapahtumia, tietoiskuja, muotinäytöksiä, ostopäiviä ja seminaareja. Tarjoamme mielellämme tilaa myös muiden muotialan tapahtumien näyttämöksi.

Tiedotamme keväällä lisää myös Fashion Center Outlet verkkokaupasta ja myymälästä.

Fashion Centeriin tulet löytämään helposti. Sijainti Vehkalan juna-aseman vieressä, 10 minuuttia Helsinki-Vantaan lentoasemalta, 22 minuuttia Helsingin keskustasta, on erityisen kätevä. Ja me lupaamme: meillä on aina vapaita parkkipaikkoja!

Lue lisää

Tervetuloa kanssamme Fashion Centeriin.
Kesästä alkaen.
Muoti asuu meillä!

SHARE IT: