Piccadilly

Piccadilly | Naiset (Brasilia)

Syksy/Talvi 2018

Koot 35-42 (saatavilla mallista riippuen myös koossa 43)

 

Piccadilly – muotia ja mukavuutta vuodesta 1955

Brasilialainen Piccadilly on ennen kaikkea tunnettu äärimmäisen mukavuuden ja muodin yhdistämisestä. Brändin jalkineet on suunniteltu hengittäviksi, joustaviksi ja koko kehon hyvinvointia ylläpitäviksi –muodikkuutta unohtamatta. Piccadillyn ehdoton valtti on innovatiivinen ote suunnitteluun.

Piccadilly-kenkien salaisuus

  • Erittäin taipuisa ja pehmeä ulkopohja, jossa on hyvä pito
  • Koroissa erityinen tukirakenne turvallisen ja tukevan askelluksen varmistamiseksi
  • Anatomisesti muotoillut lestit, jotka antavat jalalle tilaa hengittää ja parantavat verenkiertoa
  • Vuorimateriaalit ja saumat on tehty siten, että ne eivät hankaa ihoa eivätkä aiheuta rakkoja
  • Erittäin pehmeät päällismateriaalit ovat eristäviä, kevyitä ja hengittäviä
  • Pehmeät, hierovat pohjalliset ovat hengittäviä ja siirtävät kosteutta iholta
  • Antibakteerisesti käsitellyissä vuorimateriaaleissa on kevyt pehmuste tuomassa lisämukavuutta

Piccadilly ei käytä tuotteissaan nahkaa vaan pitkälle kehitettyjä ja moderneja materiaaleja, joiden ominaisuudet ovat oleellisia jalkineiden mukavuuden ja hengittävyyden kannalta. Pehmeät ja äärimmäisen joustavat ulkopohjat sekä vakaat korot varmistavat pitävän otteen alustaan. Ihoa hellivät materiaalit ja piilotetut saumat varmistavat että mikään kengässä ei hankaa. Hierovat ja hengittävät pohjalliset siirtävät jalan luontaista kosteutta iholta ja vilkastavat verenkiertoa. Anatomiset lestit antavat riittävästi tilaa, jotta jalat eivät turpoa päivän aikana. Piccadilly on kiinnittänyt huomionsa jalan ja sitä kautta koko kehon terveyttä edistäviin yksityiskohtiin, tyyliä unohtamatta.

Piccadilly uskoo vahvasti eettiseen toimintaan ja kestävään kehitykseen sekä pyrkii omilla teoillaan olemaan vastuullinen ja ympäristöystävällinen yritys. Tehdas kierrättää ja lajittelee jätteensä ja pyrkii uusiokäyttämään kaiken mahdollisen hukkamateriaalin. Myös varmistamalla tuotteiden tasalaatuisuuden voidaan vähentää palautusten määrää ja varmistaa että tuotteet ovat käyttökelpoisia pitkään. Reklamaatioiden määrä onkin Piccadillyn tuotteissa alan alhaisimpia!